Šumadijski okrug, Kragujevac, Centar

Lokal poslovni prostor

Cena: 2.500 € / mesečno

Osnovni podaci

transakcija: izdavanje
šifra oglasa: 3051
vrsta objekta: poslovni prostor
tip: lokal
grad: Šumadijski okrug
lokacija: Centar
područje detaljnije: Kragujevac
godina izgradnje: 2023
sprat: Pd+Pr
kvadratura: 324,00 m²
ostalo: parking mesto, uknjiženo

Opis

Izdaje se lokal u centru grada, površine 324 kvm. Prostor lokala u prizemlju je zbog svog pravougaonog oblika, velikog jedinstvenog prostora od 200 kvm, atrakativnosti, pristupačnosti i uočljivosti, idealno mesto za sve vidove poslovanja, trgovine i ugostiteljstva. Kompletno prizemlje objekta je rezervisano za lokal. Pored prizemlja, deo podruma do ulice (sa prirodnim osvetljenjem i ventilacijom) je pripojen lokalu, a veza između nivoa je ostvarena jednokrakim stepeništem. Ukupna korisna površina lokala je 286 kvm + 38 kvm (terasa sa prilaznim stepeništem i rampom).

Lokal je projektovan tako da se u prizemlju nalazi otvoreni prostor sa stepeništem za silaz u podrum, veličine 200 kvm i pomoćna prostorija od 1,5 kvm. Dužinom celog lokala se nalazi terasa širine 2 m, koja je takođe u službi lokala. Čista visina lokala je 3,20 m.

Podrumski deo lokala se sastoji od: dva nezavisna toaleta (muški i ženski) sa po dve kabine i predprostorom sa predviđenim mestom za dva lavaboa, prostorije za presvlačenje zaposlenih i magacinskog prostora veličine 62 kvm koji je lako prilagodljiv različitim namenama.

Iako je stambeni deo objekta potpuno završen i useljen, lokal se trenutno nalazi u sivoj fazi gradnje (odrađene su elektro, mašinske instalacije grejanja i instalacije vodovoda i kanalizacije) kako bi se enterijer lokala u potpunosti prilagodio potrebama budućeg zakupca.

Ispred lokala obezbeđeno je parking mesto širine 4m, za istovar robe.

cena: 2.500 eura + PDV

Agencija Kragujstan Kragujevac
Mob:
066 323 016, 066 323 017
tel:
034 323 017
e-mail:
info@kragujstan.rs

Kontakt forma